joogatunnit / yoga classes

Hei!

Opetan yksityis,- ryhmä- ja yritysjooga -tunteja, usean vuoden ja tuhansien ohjattujen tuntien kokemuksella! Opetan viikottain myös Helsingin Astangajoogakoululla.

“Pisin kokemukseni tulee Ashtanga-joogan parista. Käytän opetuksessani myös muista joogaperinteistä oppimiani ja hyväksi kokemiani, turvallisia metodeja ja tekniikoita. Tykkään ohjata ihmisiä Personal Trainer -tyyppisesti eli mahdollisimman yksilöllisesti ja parhaiten tämä toteutuu yksityistunneilla. Kantavana teemana tunneillani on kehon ja mielen tasapaino, jota lähestytään sitten yksilöllisesti. Pyrin antamaan jokaiselle myös mahdollisimman kattavat, personoidut eväät omatoimiseen harjoitteluun.”

info ja hinnasto (sisältäen alv. 10%)

Yksityistunnit (1–3 hlöä)
Kotiharjoittelu on mainio tapa joogata. Monille osallistuminen ryhmätunneille ei ole mielekästä tai mahdollista. Joogaan voi tutustua ja sen voi aloittaa (tai viedä eteenpäin jo opittua) yksityistunneilla. Myös esim. pariskunta tai kämppikset voivat ottaa yhdessä yksityistunnin (yhdellä tuntihinnalla) jolloin jatkossa kotona joogaaminen on  helpompaa. Kotiharjoittelun tueksi hintoihin sisältyy personoitu harjoitus-video (YouTube). Yksityistunnit voidaan pitää asiakkaan kotona (Helsinki) tutussa ympäristössä, tai pientä lisämaksua vastaan jooga- tai liikuntasalissa. Private classes also in English!

Hinnasto

  • 60 – 90 min / 100 EUR
  • 120 min / 120 EUR
    Kysy paketti-hintoja (esim. 5 tai 10 krt.!)
    Opiskelijat, työttömät..  kysy alennettuja hintoja!
    Maksu-vaihtoehdot: yleisimmät maksukortit, tilisiirto, käteinen.

Yritystunnit (1–40 hlöä)
Yritystunnit tapahtuvat asiakkaan / yrityksen järjestämissä tiloissa. Olen ohjannut ryhmä-joogatunteja mm. seuraavissa yrityksissä: Sanoma Group, OP, Finavia, Suomen Kansallisteatteri. Company classes also in English!

Hinnasto

  • 30 – 60 min / 120 EUR
  • 75 – 90 min / 130 EURYritystunnit laskutuksella: kertasuoritus, kerran kuukaudessa tai kausittain.

Tero Valtonen

Tero Valtonen
fireman yoga (1991450-7)
050 3534704
bookings (at) hoteldosa.com
instagram @tvaltonen

Photo: Juri Hakala

Lähetä kysely tai yhteydenottopyyntö!